Крамниця м'ясника

Сванська сіль – це не просто звичайна сіль із гарною назвою. Так, в основі продукту ті самі звичні всім кристалики, проте крім них суміш налічує ще безліч пряних компонентів.

Традиційна грузинська приправа, склад якої довго не розкривали іноземцям. Область застосування: густі пряні супи, маринад та соління овочів та грибів. Може послужити заміною звичайної кухонної солі.

Сванська сіль зелена слабогостра - унікальна та легендарна грузинська приправа, яка так само популярна та улюблена на Кавказі, як аджика та хмелі-сунелі.

Куркума має тонкий своєрідний аромат та забарвлює страви в яскраво-жовтий колір. Країна походження – Індія.

Сванська сіль – це не просто звичайна сіль із гарною назвою. Так, в основі продукту ті самі звичні всім кристалики, проте крім них суміш налічує ще безліч пряних компонентів.

Сумак або сумах (від арамейського "Sumaqa" - червоний) - це популярна на Сході пряність бордового відтінку з кислуватим, злегка терпким смаком, без будь-якого яскраво вираженого аромату.

Ароматна солодкувата приправа відмінно поєднується з м'ясом і птахом і надає стравам яскраво-червоного кольору. Покращує роботу травлення та кровообіг.

Кайєнський перець є однією з найгостріших прянощів у світі, і названий на честь дуже пекучих чилі, що ростуть в окрузі річки Кайєн у французькій Гвіані.


Ковбаски-гриль від пані Натальї - Просто Супер. Склад: свинина 20%, телятина 80%. Не вмістять жиру, оброблені паром. Благодаря чому вони дуже соковиті

Нереально ароматні та соковиті котлетки для бургера з м'яса індички. Проста і водночас смачна, дуже корисна і шалено популярна страва серед дітей та дорослих. Продукт сирий, свіжоморожений, потребує термічної обробки.

З цим продуктом можна творити справжні кулінарні шедеври, про що свідчить безліч рецептів з мозковими яловичими кістками.

Домашний гусь с очень вкусным, слегка сладковатым, мягким и питательным мясом.

Свіже стегно домашньої індички, вигодуваної виключно на натуральних кормах - пшениці, ячмені, кукурудзі. Вага стегна від 1,5 до 2 кг.

Найсвіжіші гомілки домашніх індиків, вигодованих виключно на натуральних кормах - пшениці, ячмені, кукурудзі.

Найсвіжіше крило домашньої індички, вигодуваної виключно на натуральних кормах – пшениці, ячмені, кукурудзі.

Індичина гомілка, нарізана впоперек з "кілечком" центральної кістки.

Найсвіжіше та дієтичне філе з домашньої індички, вигодуваної на натуральних кормах – пшениці, ячмені, кукурудзі.

Кролик фермерський домашній охолоджений.

Печінка індички – дуже поживна, смачна та корисна. Рекомендується вживати всім, включаючи маленьких дітей та майбутніх мам.


Мясо кролика в собственном соку (тушенка) подходит для жаркого, теплым салатам.

Свіжий півник для приготування бульйону чи холодця.

Свинячі ніжки (копитця) для найсмачнішого та ідеального холодця. Одне копитце важить 300-400 грам.

Задок на кістки свинячий 1.5 кг від фермерських господарств. Шматок свинини вагою близько 1,5кг. з невеликою кісточкою в середині та прошарком сала.

Свиняча рулька смакує безлічі людей, і це не дивно. Багато світових кухонь можуть похвалитися своїм рецептом цієї страви. Особливо смачними відрізняються «пивні» країни: Чехія, Німеччина та Англія.

Свинячі вуха - звучить якось не дуже апетитно. Але варто правильно приготувати свинячі вуха, і від такої страви вас ні за які вуха не відтягнеш. Желейні і такі ніжні свинячі вушка з маленькими хрящиками всередині вам обов'язково припадуть до смаку.

Язик - субпродукт, що легко засвоюється, т.к. його структура ніжна, не волокниста. Приємний смак. Перед приготуванням вимочити.

Стейк з великоволокнистого м'яса головної поперекової частини бика. Призначено для любителів скоринки від грилю.

Стейк, що вирізається з підлопаткової частини туші і має велику кількість жирових прожилок.

Стейк Рібай з мармурової яловичини без кістки

Стейк Тібоун (T-BONE) яловичий вологої витримки

Найпопулярніший стейк – з корейки на кістки, з реберної частини бика. Кістка надає особливого смаку, а м'ясо містить багато жиру.

Тілячий хвіст - очищений від шкіри хвіст домашньої великої рогатої худоби, висівок, в якому найбільша кількість кісток, невелика кількість м'яса і багато сполучної тканини, що містить велику кількість колагену.

Домашня ковбаса в натуральній їстівній оболонці, приготовлена за спеціальним рецептом із добірного м'яса телятини з додаванням свинини, залишилося лише обсмажити чи запекти в духовці.

Це м'ясо вимагає приготування, щоб стати соковитим і м'яким, підійде для гасіння, барбекю та м'ясних делікатесів.

Це м'ясо вимагає приготування, щоб стати соковитим і м'яким, підійде для гасіння, барбекю та м'ясних делікатесів.

Це м'ясо вимагає тривалого приготування, щоб стати соковитим і м'яким, підійде для гасіння, барбекю та м'ясних делікатесів.

Один із найкращих субпродуктів і за смаком та за харчовою цінністю. Кладезь вітамінів! Потрібна для активних людей.

Це майже напівсферичний шматок м'яса, наскрізь пронизаний плоскими прожилками (ось ці колагенові утворення і надають приготованим щічкам незвичайної шовковистої фактури, м'ясо можна різати ложкою, воно тане в роті, але не втрачає форми на тарілці)

Яловичий жир є одним із найвідоміших серед тваринних жирів у кулінарії. Високоякісний яловичий жир одержують із жирових тканин виключно свіжих м'ясних туш, які не були заморожені раніше. Використовують як сировину для приготування смальцу.

Яловичий делікатес, смачний, ніжний, поживний та корисний. Від тварин вигодованих на натуральних кормах. Вага може бути від 700 г до 1.5 кг.

Головна особливість фаршу з індички – це відсутність у ньому холестерину, а також дуже легка засвоюваність. Приготовлений спеціально на ваше замовлення з філе індички, без додавання спецій!

М'ясо кролика вважається дієтичним продуктом, має збалансований вітамінно-мінеральний склад і велику кількість тваринного білка, що повністю засвоюється людиною. Приготовлений для вас із м'яса домашнього кролика, без спецій.

Смачні яйця від домашніх курочок, які гуляють на свіжому повітрі та харчуються корисним натуральним кормом.

Свіжі яйця від домашніх курочок, яких вирощують із турботою та дуже добре годують.