Алі

Вкусная и полезная ягода красного цвета, используется в качестве приправы для мяса, овощей и десертов. Специя богата эфирными маслами и витаминами.

Пряная приправа, обязательный ингредиент блюд индийской кухни. Страна происхождения - Египет

Маш – диетический и умеренно калорийный продукт, содержащий много клетчатки, белков и витаминов, который с успехом способен заменить мясо для вегетарианцев.

Коричневая чечевица обладает пряным вкусом с ореховым ароматом. Варится коричневая чечевица немного дольше зеленой (30-40- минут).

Чечевица красная содержит много растительного белка, железа, огромное количество витаминов и микро- и макроэлементов: кальций, фосфор, йод, марганец, калий, цинк, кобальт, молибден, бор, витамины A, группы B.

Консервоване листя винограду зберігає свій вітамінно-мінеральний склад. Листя винограду багате міддю, марганцем, калієм, кальцієм, магнієм, залізом, цинком, селеном та фосфором. Також листя містить вітаміни С, А, В6, В2, В9, Е, К, РР.

Найсмачніша халва від AmSher, з натуральним складом, з ніжною не розсипчастою структурою. Халва наповнена великою кількістю насіння соняшника, горіхів кеш'ю та мигдалю. Дуже ситний та солодкий десерт.

Традиційна насолода грузинів. Насіння кунжуту та соняшника, злегка підсушене і залите розтопленим медом.

Традиционная грузинская сладость. Семечки кунжута и подсолнуха, слегка подсушенные и залитые растопленным медом.

Хмари ніжності та кокосове море злилися в одному райському задоволенні ніжного крему. Ідеальне поєднання приємного солодкуватого крему та ніжної

Чорнослив після сушіння повністю розкриває свої чудові якості набуває блискучого чорного відтінку шкірки, бурштинової м'якуші та витонченості.

Унікальний рецепт цукерок, навіяний східними солодощами, заправлений чудовим сушеним виноградом та сумішшю горіхів у карамелі. Спробуйте нове поєднання смаку.

Дуже смачний та поживний східний десерт з тонким та приємним ароматом ванілі та смаженим арахісом.

Найсмачніший і найвідоміший східний десерт, приготований на натуральному свіжому гранатовому соку.

Найсмачніший і найвідоміший східний десерт, приготовлений на натуральному свіжому соку ожини.

Грузинська насолода з грецьким горіхом.

Устричний соус має темно коричневий колір, специфічний запах і трохи солодкувато-солоний смак. Він підходить до будь-якої страви, покращуючи її смак. Зазвичай подається до рибних, м'ясних та овочевих страв.

Смажений арахіс - один з найулюбленіших ласощів людства. Смак земельних горішків специфічний та дуже насичений.

Смачна та корисна добавка до ранкової вівсянки, манної каші або сиру.

М'який в'ялений мандарин з трохи жорсткою шкіркою (якщо порівнювати з в'яленим лаймом). Красивий помаранчевий колір. Смак ніжний та солодкий.

Смак кисло-солодкий, присутній і смак цитрусових. Корочка дуже м'яка, жується добре, приємна на смак. Застосування таких цукатів найрізноманітніший: тонка нарізка соломкою в салати, тісто, бісквіти, хліб, кекси!

Натуральна родзинка, висушена природним способом, солодка, насиченого кольору і з медовим смаком.

Темний, майже чорний чи синій, без кісточки, дуже солодкий.

М'ясисті, солодкі висушені виноградні ягоди без кісточок.

Соковитий, смачний, містить найбільшу кількість клітковини серед усіх сухофруктів.

В'ялений ківі – смачні ласощі та цінний продукт, завдяки багатому спектру корисних елементів застосовується у правильному харчуванні.

Сушені шматочки помело досить тверді на дотик і зуб. Точніше твердіша в них скоринка (наскільки я розумію), а сама м'якоть досить м'яка. Аромату яскраво вираженого немає.

Свіжі фрукти при тривалому зберіганні можуть втрачати більшу частину вітамінів, мінералів та інших корисних речовин, що містяться в них. А сухофрукти - навпаки, здатні всі корисні властивості зберігати більш тривалий період.

Ананас сушений натуральний – чудовий варіант як перекус, замінник солодощів, а також пікантний інгредієнт для ваших кулінарних рецептів. Цей сухофрукт не містить цукру.

В'ялені ягоди журавлини з характерною кислинкою зроблять кориснішою та смачнішою вашу домашню випічку.

Слайси-тонкий зріз, шар, плоский шматок їжі, зазвичай нарізаний за допомогою спеціальних машин або пристроїв («слайсерів»).



Курага – висушені плоди абрикосу без кісточки. Дуже солодка, м'яка.

Сушений манго – це смачний та корисний продукт. Сушений манго може стати поживним та легким перекушуванням. Також сушений манго додають у салати, на основі манго готують усілякі десерти, солодкі страви. Виробник Іспанія

Мигдаль має вишуканий і легко впізнаваний смак і аромат, злегка маслянистий, овальної форми.

Мигдаль залишається одним з найулюбленіших горіхів більшості кондитерів та пекарів. Пелюстки у вигляді тонких пластинок з мигдалю не тільки смачні, але й елегантним декором для тортів і тістечок.

Натуральні, екологічно чисті, дикі горіхи осіннього врожаю з околиць села Мала Вилишанка.

Смак горіха приємний, нейтральний, кедр чи фундук, що чимось нагадує, але більш прісний. Неймовірно корисний!

Маленькі, блідо-жовті зернятка з яскравим, пікантним смаком, який стає яскравішим, якщо їх обсмажити.

М'які горіхи кешью мають приємний солодкий смак, а якщо їх обсмажити, то смак стане ще яскравішим і солодшим.

Королівські фініки - найсмачніші та найкорисніші з усіх фініків, просто тануть у роті! Вирощені та висушені в Ізраїлі.

ФінікиТуніс Baraka - натуральні фініки без обробки оліями, без фруктози та підсолоджувачів

Фісташки – великий розмір, довгаста форма, світла шкаралупа, яскраво-зелені ядерця.

Солодкий та пряний, екологічно чистий чорнослив із Ферганської долини Узбекистану.

Макадамія – висококалорійний австралійський горіх. Цей вид горіхів вважається найдорожчим у світі.

Пекан є близьким родичем волоського горіха, за смаком вони схожі, але ядра пекана трохи м'якша і ніжніша.