Дари Моря від Fermer Green
Мы собрали для вас самые свежие морепродукты от наших поставщиков!!!
Багато любителів рибних страв при слові «скумбрія» течуть слинки.

Багато любителів рибних страв при слові «скумбрія» течуть слинки.

Багато любителів рибних страв при слові «скумбрія» течуть слинки.

М'ясо у риби з невеликою кількістю кісток, смачне, ніжне та ароматне, рожевого кольору. Дорада у колах кулінарних естетів вважається привілейованим делікатесом.

Унікальний продукт – чорна осетрова ікра 50 гр. Дуже поживна та смачна. Прекрасне доповнення до святкового столу!

Свіже м'ясо дуже смачне, біле та м'яке, з жирністю не більше 7%. У карасів їстівних частин набагато більше, ніж у коропів - на їжу придатно до 60% риби. Вага однієї рибки 400-1700 грам.

Риба короп – надзвичайно корисний продукт – це готовий будівельний матеріал для кісток, м'язів, тканин організму. Вага однієї рибки 800-2000 г.

М'ясо мідій має світлий колір, солодкуватий присмак та ніжну м'яку текстуру. Мідій готують у різний спосіб - його відварюють, при цьому воно приємно пахне; тушкують у соусах - наприклад томатному або вершковому, а також смажать маринують, солять і ко

Мідії дуже смачні, розморожуються за 10 хв, соковитість не втрачають


Білуга – дуже велика риба осетрової породи. Має масивний, циліндричний тулуб попелясто-сірого кольору та загострений, короткий ніс. Мешкає в Чорному, Азовському та Каспійському морях.

Рапан свіжий, не проварений, м'який, шліфований, світлий. На смак нагадує гриби та кальмари. Неймовірно корисний!

Молодий оселедець (тушка без голови, НЕ філе, неочищена) невеликого розміру з делікатною текстурою та дуже м'яким та ніжним смаком. Слабкий посол.

Сібас відноситься до категорії преміум класу риб. У рибі дуже мало кісток, а м'ясо відрізняється надзвичайною ніжністю та тонким смаком.

Скумбрія свіжо-заморожена

Риба смачна і дуже корисна, тому що тільки товстолобик, єдина з усіх прісноводних риб, містить жир, що знижує холестерин у крові. Вага однієї рибки 2-5 кг, ціна вказана за кг продукції.

Іспанське слово мохама (mojama) походить від арабського musama, що також означає філе тунця, вкрите сіллю та в'ялене на відкритому повітрі. Прийом широко використовується у тому, щоб зберегти дуже цінний продукт.

Форель райдужна дуже смачна запеченою у фользі з лимоном, часником і гілочками чебрецю. Вага однієї рибки 400-1000 г.

Свіжа щука для приготування з овочами, фарширування та засолення. Вага риби може відрізнятись від вказаного на сайті.