ГрандДелікатесКлуб
Еко виробництво - складний багатоетапний процес, але тільки так можна досягти найвищих якісних показників. М'ясо, з якого виготовляється екологічно чиста продукція від Гранд Делікатес Клуб, вирощується екологічним способом, у природних умовах. Тварини, м'ясо яких використовується приготування продукції, харчуються лише природними кормами. Туші обробляються і заготовляються на найсучаснішому технологічному обладнанні. На найсучасніших технологічних лініях кваліфікований персонал виготовляє екологічно чисту, згідно з віковими традиціями та рецептурою, продукцію, яка незабаром опиниться на вашому столі. Виробник завжди дбає про те, щоб продукція була на висоті, тому її регулярно перевіряють у лабораторіях, якість продукції підтверджена сертифікатами.
Особливий делікатес із м'яса страуса.

Балик холодного копчення "Монастирський"

Балик "Екстра" сирокопчений приготований за класичним рецептом з легким ароматом серпанку.

Балик "Екстра" нарізаний сирокопчений приготований за класичним рецептом з легким ароматом серпанку.

Натуральна ковбаса з м'яса конини сирокопчена найвищого гатунку.

Сиркопчений бекон є особливим видом копченої свинини. Для отримання цього продукту свиней відгодовують особливим способом так, щоб шари м'яса чергувалися з жировими прошарками.

Бекон - один із найпопулярніших у кулінарії м'ясних делікатесів, виготовлений із м'яса домашньої свині. Відрізняється соковитою м'якоттю, пронизаною рівними прошарками жиру. НАРІЗАНИЙ СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ ВАШОГО ЗАМОВЛЕННЯ.

Бекон - один із найпопулярніших у кулінарії м'ясних делікатесів, виготовлений із м'яса домашньої свині. Відрізняється соковитою м'якоттю, пронизаною рівними прошарками жиру.

Копчено-варене куряче філе. Ніжно-рожевого кольору на зрізі відрізняється делікатним смаком і тонким ароматом.

Приголомшлива буженина з курки, яка відмінно замінює ковбасу, підходить для бутербродів і тільки тішить смаком.

Варено-копчений делікатес приготований з особливої частини яловичого балика, прокопчений холодним очищеним димом і приправлений пікантними спеціями.

Ароматна буженина з рум'яною скоринкою, зроблена зі свинячого стегенця українського виробництва з додаванням часнику та чорного перцю.

Цей копчений продукт сподобається всім любителям курячої гомілки.

Цей делікатес приготований за італійським рецептом із трюфельною стружкою.

Ароматна буженина з рум'яною скоринкою, зроблена зі свинячого стегенця українського виробництва з додаванням часнику та чорного перцю.

Варено-копчені курячі крила – це не просто смачно та корисно.

Ковбаса "Шинкова" виготовлена з відібраних дієтичних продуктів. Спеції наголошують на смакі ковбаси, а продукти з яких вона приготовлена не містять добавок.

Шинка Куряча відмінно підійде на сніданок, її ніжна текстура і соковитий смак також чудово грають свою роль, як основний інгредієнт до пісних страв. Можливий вміст молока, яйця, гірчиці.

Делікатес зі свинячого філе, прокопчений холодним димом і підсушений у спеціальній кліматичній камері понад сорок днів.

Делікатес зі свинячого філе, прокопчений холодним димом і підсушений у спеціальній кліматичній камері понад сорок днів.

Печінкова ковбаса з вершковим маслом

Докторська ГОСТ (Елітна в.с.) - до складу цієї ковбаси входять тільки якісні та екологічно чисті натуральні продукти, поєднання яких дарує неповторний аромат прянощів та незабутній ніжний смак.


Найніжніша дієтична ковбаса з ароматними прянощами, приготована з високоякісних інгредієнтів.

Вага може змінюватися залежно від розфасовки постачальника, приблизно від 300 до 700 гр.

Натуральна ковбаска порадує маленьких гурманів ніжною консистенцією та натуральним вершковим смаком. Вага може змінюватися в залежності від розфасовки постачальника, приблизно від 650 до 800 гр.

Найсмачніша натуральна ковбаска порадує не лише дорослих, а й маленьких гурманів. Вага може змінюватися в залежності від розфасовки постачальника, приблизно від 450 до 800 гр.

Продукт ідеальний для бутербродів, чудовий смак

Користь кров'яної ковбаси полягає у її неймовірному хімічному складі: у ній міститься велика кількість вітамінів групи В, РР, D та багато мінеральних речовин, наприклад, такі як цинк, калій, марганець, магній, кальцій, фосфор, натрій.

Свиняче рулька, запечене в духовці — ситна м'ясна страва.

При згадці страв зі свинини у багатьох спливають у пам'яті апетитні, з великою кількістю спецій реберця.

Ковбаса "Краківська" натуральна, виготовлена з охолодженої сировини найвищого гатунку. Склад: свинина напівжирна, грудинка свиняча, яловичина першого ґатунку, сіль, цукор, перець чорний, перець запашний, часник.

Копчені свинячі вушка - це ароматна, пікантна і дуже смачна закуска, досить популярна в багатьох країнах світу, азіатській, російській та європейській кухні.

Структурна ковбаса без шпику з рожевими шматочками свинини на зрізі та пряними спеціями.

Ковбаса вищого гатунку сироковчена виготовлена за класичною рецептурою (ДСТУ) з яловичини вищого ґатунку, кубиків шпику, чорного перцю та мускатного горіха. Закопчена на натуральних трісках дуба та вільхи.

Структурна ковбаса без шпику з рожевими шматочками свинини на зрізі та пряними спеціями.

Українська запечена ковбаса

Холодець з язика – ошатна страва, яка привнесе святковий настрій в атмосферу навіть буденного прийому їжі.

Продукт досить своєрідний за смаком, така собі суміш копченого сала з копченим язиком. Бажаєте спробувати щось нове та смачне, тоді ця страва для вас. Ви також зможете здивувати їм гостей на урочистості.

Сиркопчений продукт з неповторним смаком та ароматом, витриманий у червоному вині.

Салямі французька з лісовими горіхами

Суджук з ароматами степових трав.

Ця ковбаса з приємними нотками коньяку смакує приготована методом подвійного копчення з вищих сортів м'яса.

Chorizo. Улюблена ковбаса іспанців.

Елітна ковбаса найвищої якості, в якій смак та аромат шинки, прянощів та копчення доповнений нотками коньяку.

Улюблена всіма ковбаса знайома ще з дитинства, приготована за незмінною протягом десятиліть рецептурою.

Улюблена всіма ковбаса знайома ще з дитинства, приготована за незмінною протягом десятиліть рецептурою.

Сиров'ялена ковбаса з якісного м'яса та шпику з приємним пряним смаком та ароматом. Вага вказана зразкова і може бути змінена залежно від упаковки постачальника.

Ковбаса Бризоло – це сирокопчена ковбаса вищого ґатунку, у складі якої лише 100 % свинина. Ця ковбаса подарує Вам характерний солонувато-пряний присмак та насичений аромат спецій.

Одна з найсмачніших сирокопчених ковбас вищого ґатунку, приготована зі свинини та яловичини високої якості.

Курхан - це сиров'ялена ковбаса з курки. Курхан приготований із свіжої курки, лише ручним способом. Має досконалу якість і чудовий смак.

Дуже смачна та ароматна ковбаса, приготована із добірних шматочків свинячої шийки, витриманих в апетитному маринаді.

Спеціально призначені для приготування на грилі. Виготовлені за оригінальним рецептом. Склад: Свинина та Яловичина, паприка, прованські трави, зелень, сіль, перець. натуральна оболонка для заповнення ковбасок.

Ковбаски з яловичини та шпику спеціально для приготування на грилі.

Спеціально призначені для приготування на грилі. Виготовлені за оригінальним рецептом. Свинина та Яловичина, спеції, зелень, сіль, перець. натуральна оболонка для заповнення ковбасок.

Ковбаска-гриль Мюнхенська на 95% складається з яловичого та свинячого м'яса, виготовлена за традиційними рецептами.

Спеціально призначені для приготування на грилі. Виготовлені за оригінальним рецептом. Склад: Свинина та Яловичина, часник, спеції, зелень, сіль, перець. натуральна оболонка для заповнення ковбасок.

Спеціально призначені для приготування на грилі. Виготовлені за німецьким рецептом. Свинина напівжирна, спеції, натуральна оболонка.

Спеціально призначені для приготування на грилі. Виготовлені за оригінальним рецептом. Склад: Свинина та Яловичина, гірчиця, спеції, зелень, сіль, перець. натуральна оболонка для заповнення ковбасок.

Ковбаски з дрібнорубаного м'яса яловичини та нежирної свинини за традиційним німецьким рецептом у натуральній оболонці. Підходять як для приготування їжі, так і для приготування на сковороді або грилі.

Традиційна татарська сиров'ялена ковбаса з якісного кінського м'яса.

Для більшості стало вже звичним бачити на своєму столі за обідом чи вечерею шматочки "сальця").

Сало по домашньому копчено-варене у вакуумній упаковці.

Сосиски індичі в/г делікатесні


Сосиски натуральні телячі вищого гатунку виготовлені з високоякісної сировини молодої яловичини. Вага може змінюватись залежно від упаковки постачальника.

Прекрасні сосиски як для гарнірів, так і для перекусу

Гусячий паштет - повітряна, делікатна закуска, яку готують не тільки з печінки гусака, але і з гусячого м'яса, з додаванням жиру, цибулі, моркви та спецій.

Дуже корисне, смачне, дієтичне м'ясо. Вирощено на натуральних кормах. Обробляється вручну. М'ясо свіжоморожене.

Дуже корисне, смачне, дієтичне м'ясо. Вирощено на натуральних кормах. Обробляється вручну. М'ясо свіжоморожене. Вирізка ціла, вага може відрізнятись +/- 10-15%.

Дуже корисне, смачне, дієтичне м'ясо. Вирощено на натуральних кормах. Обробляється вручну. М'ясо свіжоморожене.

М'ясо свинини у власному соку (тушонка) підходить для жаркого, теплих салатів.