Салат со шпинатом

Свіжий шпинат – вітамінна складова салатів, але равіолі зі шпинатом у вершковому соусі порадують не менше.

Печериці, в маринаді з соєвого соусу, лимонного соку, винного оцту, приправ і трішки зелені – найсмачніші шашлики.

Печериці, мариновані в соєвому соусі та обсмажені на грилі - просте та смачне блюдо для літніх пікніків.

Найбільш високоякісна категорія, має винятковий смак свіжих оливок.

Досить великі рожеві салатні помідори з добре збалансованою насолодою і м'якою ніжною м'якоттю.

Маленькі, блідо-жовті зернятка з яскравим, пікантним смаком, який стає яскравішим, якщо їх обсмажити.

Король сирів! Твердий, із солодкуватим, фруктовим ароматом. Для паст, піци, соусів. Вага може відрізнятись від вказаного на сайті.

Соковита і солодка салатна цибуля, з ніжним смаком і легкою гіркуватістю. На смак червона цибуля відрізняється від звичайної ріпчастої: вона соковитіша, з насолодою і помірною гіркуватістю.

Морскую соль добывают естественным путем и по сравнению с обычной, в ней присутствует значительно большее количество минералов, в том числе очень важный для нашего региона Йод.
Ингредиенты:
Шпинат — 1 пучок
Помидоры — 2 шт. (можно черри - 12 шт)
Лук фиолетовый — половинка
Шампиньоны — 5 шт.
Кедровые орешки (для подачи)
Миндаль — 20 гр.
Пармезан — 25 гр.
Оливковое масло
Бальзамический уксус
Морская соль
Молотый черный перец
Приготовление:
Для заправки:
На сковороде обжариваем до уверенной румяности орехи.
Выкладываем миндаль в блендер, добавляем оливковое масло и бальзамик. Измельчаем до крупной крошки.
Для салата:
Шпинат промываем, сушим, оставляем только листья.
В отдельной емкости аккуратно перемешиваем листья, порезанные помидоры, заправку. Добавляем еще оливковое масло.
На сковороде с маслом, на достаточно сильном огне обжариваем шампиньоны около 5 минут.
Выкладываем на дно тарелки. Сверху - салат.
Украшаем кольцами фиолетового лука, кедровыми орешками и крупно тертым Пармезаном
Для пикантности можно добавить поджаренные ломтики бекона.
Приятного!