Галета из груш с творогом

Груша "Бере" з великими плодами, гладкою сухою та блискучою шкіркою та соковитою, білою та густою м'якоттю. Домашній продукт!

Справжнісінький, самий домашній сир з домашнього молока домашньої корови.

Справжня ароматна домашня олія із вершків із коров'ячого молока, жирність вище 80%.

Вівсяна органічна мука – дієтичний продукт, що благотворно впливає на стан шлунково-кишкового тракту і на весь організм в цілому.

Борошно пшеничне цільнозернове з великими фракціями, змелене на кам'яних жоренах. Випічка з такого борошна корисна, смачна, поживна та дієтична.

Високоживильний фермерський продукт з помаранчевими жовтками, що відрізняється відмінним смаком та корисними якостями. Чудовий варіант для сніданку. Можуть бути білі чи коричневі.

Морскую соль добывают естественным путем и по сравнению с обычной, в ней присутствует значительно большее количество минералов, в том числе очень важный для нашего региона Йод.
ИНГРЕДИЕНТЫ
Тесто:
- 50 г сливочного масла
- 100 г овсяной муки
- 100 г цельнозерновой муки (или 200 г пшеничной)
- 25 г коричневого сахара
- 10 г ванильного сахара
- щепотка соли
- 4-5 ст.л. ледяной воды
- 1 желток
Начинка:
- 6 ст.л. йогурта
- 4 ст.л. манной крупы
- 300 г творога
- 4 ст.л. сахара
- 4 яйца
ИНСТРУКЦИЯ:
- Приготовить тесто: сливочное масло растереть со смесью овсяной и цельнозерновой муки, сахаром, сдобрить солью, добавить ледяную воду, а затем - желток. Замесить тесто, скатать в шарик и в пленке отправить на 30 минут в холодильник.
- Приготовить начинку: йогурт смешать с манкой и оставить на 15 мин. Творог растереть с сахаром. Яйца взбить с ванильным сахаром. Соединить все ингредиенты (включая йогурт и манку).
- Раскатать тесто тонко, выложить в круглую форму, залить начинку, порезать тонко грушу и выложить сверху.
- Запекать в духовке при 180°C 40 мин.
Приятного!
Рецепт в блоге Елены Ермоленко - по ссылке