Фрикадельки с томатным соусом из черри

Одна з м'яких і ніжних частин туші із задньої частини бичків. Універсальне м'ясо для будь-яких страв.

Свіжий чебрець - з гострим, сильним пряним смаком та ароматом. Використовують для солодощів та страв із овочів, м'яса, риби.

Білі зубці, які ще не встигли придбати стійкий різкий запах зрілого часнику, підходять до будь-якого весняного салату, наповнюють його цінними вітамінами та мікроелементами. Імпортний

Акуратні та соковиті помідори черрі з солодкуватим смаком стануть чудовою прикрасою Ваших улюблених салатів.

Свіжа та дуже ароматна пряність для більш насиченого та смаку рибних та м'ясних страв, соусів та овочевих соків.

Знаменитий твердий сир із ламкою текстурою, ніжним смаком та пікантним післясмаком. Вага може відрізнятись від вказаного на сайті.
- Все ингредиенты для фрикаделек добавьте в миску, приправьте солью и перцем, тщательно перемешайте.
- Затем разделите на 10 частей и сделайте 10 шариков.
- Нагрейте оливковое масло в большой сковороде на среднем огне, затем добавьте фрикадельки и обжарьте в течение 5-6 минут, поворачивая один или два раза, или до золотисто-коричневого цвета с обеих сторон и варите.
- Для соуса нагреть оливковое масло в кастрюле на среднем огне, добавить чеснок и чили и обжарить в течение 1 минуты.
- Добавьте помидоры увеличьте температуру до высокой и тушите в течение 5 минут, а затем приправить солью и перцем.
- Далее выкладываем все на тарелки и украшаем пармезаном и базиликом.