Ризотто по-милански

Рис арборіо суперфін - головний інгредієнт італійського різотто.

Знаменитий твердий сир із ламкою текстурою, ніжним смаком та пікантним післясмаком. Вага може відрізнятись від вказаного на сайті.

Король сирів! Твердий, із солодкуватим, фруктовим ароматом. Для паст, піци, соусів. Вага може відрізнятись від вказаного на сайті.

Найбільш високоякісна категорія, має винятковий смак свіжих оливок.

Справжня ароматна домашня олія із вершків із коров'ячого молока, жирність вище 80%.

Цей домашній цибулька вирощена в чистій місцевості на чорноземах з використанням натурального підживлення, без хімії.

Білі зубці, які ще не встигли придбати стійкий різкий запах зрілого часнику, підходять до будь-якого весняного салату, наповнюють його цінними вітамінами та мікроелементами. Імпортний
Ингредиенты:
1 литр куриного бульона (без соли);
щепотка настоящего ШАФРАНА;
1 ст.л. оливкового масла;
40 г сливочного масла;
1 мелко нарезанная луковица среднего размера;
2 раздавленных дольки чеснока;
330 г риса арборио для ризотто;
125 мл сухого белого вина;
60 г тёртого пармезана + пармезан для подачи.
Способ приготовления:
1. В кастрюле среднего размера на сильном огне доведите бульон c шафраном до кипения. Уменьшите огонь, продолжайте готовить на слабом огне до тех пор, пока жидкость не окрасится в ярко-желтый цвет.
2. Подогрейте оливковое масло и половину сливочного масла в большой кастрюле на среднем огне. Добавьте лук и чеснок и пассеруйте помешивая 5 минут.
3. Добавьте рис и, помешивая, поджарьте в течение 2-3 минут до тех пор, пока зерна не станут стекловидными.
4. Добавьте вино и варите, помешивая, пока оно полностью не впитается. Затем добавьте 1/2 стакана бульона и варите, помешивая, пока жидкость не впитается.
5. Каждый раз когда жидкость впитывается, снова добавляйте полстакана бульона. Не забывайте помешивать. Продолжайте варить в течение 20 минут или пока рис не станет мягким.
6. Снимите с огня. Добавьте измельченный пармезан и оставшееся масло. Разложите рис по глубоким тарелкам. Посыпьте тёртым пармезаном.
Приятного!
Оригинал рецепта на сайте наших партнеров - компании "Агро-Фокус": http://agro-focus.com.ua/ru/recipes/recipes-with-saffron/risotto-alla-milanese