Ризотто по-милански

40 минут
3 порции
Чем отличается настоящее ризотто по-милански - так это необычайным тонким ароматом и характерным ярким желто-оранжевым цветом. Чуть сладковатое с нежной кремовой текстурой ммм. Чтобы приготовить именно такое, необходимо воспользоваться настоящим ШАФРАНОМ. А он у нас как раз есть ;) Пробуйте!
Купити Рис арборіо, NATURAL GREEN / Рис арборио, NATURAL GREEN organic
Рис арборіо, NATURAL GREEN / Рис арборио, NATURAL GREEN

Рис арборіо суперфін - головний інгредієнт італійського різотто.

400 гр 179.00 грн

Купити Сир "Пармезан" / Сыр "Пармезан"
Сир "Пармезан" / Сыр "Пармезан"

Знаменитий твердий сир із ламкою текстурою, ніжним смаком та пікантним післясмаком. Вага може відрізнятись від вказаного на сайті.

400 гр 404.00 грн

3 отзыва

Купити Сир "Parmigiano Reggiano" (Парміджано Реджіано) / Сыр "Parmigiano Reggiano" (Пармиджано Реджиано)
Сир "Parmigiano Reggiano" (Парміджано Реджіано) / Сыр "Parmigiano Reggiano" (Пармиджано Реджиано)

Король сирів! Твердий, із солодкуватим, фруктовим ароматом. Для паст, піци, соусів. Вага може відрізнятись від вказаного на сайті.

200 гр 303.00 грн

Купити Оливкова олія першого віджиму, extra virgin / Масло Оливковое первого отжима, extra virgin
Оливкова олія першого віджиму, extra virgin / Масло Оливковое первого отжима, extra virgin

Найбільш високоякісна категорія, має винятковий смак свіжих оливок.

1 литр 590.00 грн

2 отзыва

Купити Вершкове домашнє масло / Сливочное домашнее масло
Вершкове домашнє масло / Сливочное домашнее масло

Справжня ароматна домашня олія із вершків із коров'ячого молока, жирність вище 80%.

200 гр 176.00 грн

12 отзывов

Купити Цибуля ріпчаста / Лук репчатый
Цибуля ріпчаста / Лук репчатый

Цей домашній цибулька вирощена в чистій місцевості на чорноземах з використанням натурального підживлення, без хімії.

800 гр. 40.00 грн

2 отзыва

Купити Часник ранній молодий / Чеснок ранний молодой
Часник ранній молодий / Чеснок ранний молодой

Білі зубці, які ще не встигли придбати стійкий різкий запах зрілого часнику, підходять до будь-якого весняного салату, наповнюють його цінними вітамінами та мікроелементами. Імпортний

300 гр. 149.00 грн

Ингредиенты:

  • 1 литр куриного бульона (без соли);

  • щепотка настоящего ШАФРАНА;

  • 1 ст.л. оливкового масла;

  • 40 г сливочного масла;

  • 1 мелко нарезанная луковица среднего размера;

  • 2 раздавленных дольки чеснока;

  • 330 г риса арборио для ризотто;

  • 125 мл сухого белого вина;

  • 60 г тёртого пармезана + пармезан для подачи.


Способ приготовления:

1. В кастрюле среднего размера на сильном огне доведите бульон c шафраном до кипения. Уменьшите огонь, продолжайте готовить на слабом огне до тех пор, пока жидкость не окрасится в ярко-желтый цвет.

2. Подогрейте оливковое масло и половину сливочного масла в большой кастрюле на среднем огне. Добавьте лук и чеснок и пассеруйте помешивая 5 минут.

3. Добавьте рис и, помешивая, поджарьте в течение 2-3 минут до тех пор, пока зерна не станут стекловидными.

4. Добавьте вино и варите, помешивая, пока оно полностью не впитается. Затем добавьте 1/2 стакана бульона и варите, помешивая, пока жидкость не впитается.

5. Каждый раз когда жидкость впитывается, снова добавляйте полстакана бульона. Не забывайте помешивать. Продолжайте варить в течение 20 минут или пока рис не станет мягким.

6. Снимите с огня. Добавьте измельченный пармезан и оставшееся масло. Разложите рис по глубоким тарелкам. Посыпьте тёртым пармезаном.


Приятного!


Оригинал рецепта на сайте наших партнеров - компании "Агро-Фокус": http://agro-focus.com.ua/ru/recipes/recipes-with-saffron/risotto-alla-milanese