Маринады для БАРБЕКЮ

Свіжа та дуже ароматна пряність для більш насиченого та смаку рибних та м'ясних страв, соусів та овочевих соків.

Найбільш високоякісна категорія, має винятковий смак свіжих оливок.

Маленькі, блідо-жовті зернятка з яскравим, пікантним смаком, який стає яскравішим, якщо їх обсмажити.

Білі зубці, які ще не встигли придбати стійкий різкий запах зрілого часнику, підходять до будь-якого весняного салату, наповнюють його цінними вітамінами та мікроелементами. Імпортний

Імбир чи не найкорисніша пряність. Корінь має яскравий аромат та терпкий, гостро/солодкий смак. "Гаряча спеція"!

Морскую соль добывают естественным путем и по сравнению с обычной, в ней присутствует значительно большее количество минералов, в том числе очень важный для нашего региона Йод.

Свіжий чебрець - з гострим, сильним пряним смаком та ароматом. Використовують для солодощів та страв із овочів, м'яса, риби.

Схожий на соковитий лимон, але на смак менш кислий, а шкірка ніжніша. Багатий на вітаміни!

Соковиті та свіжі лимони. Найкорисніший фрукт із цитрусових. Лікарі-дієтологи радять щоранку починати зі склянки води з часточкою лимона.
ИНГРЕДИЕНТЫ:
Для индийского маринада:
натуральный йогурт – 4 ст. л.
красная паста карри – 2 ст. л.
Для маринада ПЕСТО:
соль – по вкусу
масло оливковое – 250 мл
небольшая горсть кедровых орешков
толченый чеснок – 1 зубчик
нарезанный базилик – 1 стакан
Для медово-имбирного маринада:
тертый свежий корень имбиря – 2 ст. л.
мед – 3 ст. л.
соус соевый – 3 ст. л.
Для сладкого маринада с травами:
сахар – 2 ст. л.
свежий нарезанный орегано – 3 ст. л.
измельченный чеснок – 2 зубчика
масло оливковое – 4 ст. л.
цедра и сок 1 лимона
свежий нарезанный тимьян – 3 ст. л.
ПОШАГОВЫЙ РЕЦЕПТ:
Шаг 1
Приготовить сладкий маринад с травами. Тимьян, орегано, чеснок, сахар, цедру и сок лимона положить в миску и слегка раздавить пестиком. Влить масло и перемешать.
Шаг 2
Приготовить медово-имбирный маринад. Взбить венчиком мед, имбирь и соевый соус.
Шаг 3
Приготовить маринад песто. Измельчить блендером базилик, чеснок и орешки. Продолжая взбивать, влить масло. Приправить солью.
Шаг 4
Приготовить индийский маринад. Смешать йогурт с пастой карри. До использования поставить маринады в холодильник. Мариновать мясо и птицу минимум 4 ч, а лучше - ночь.