ЧП Мацуй

Ароматний смачний балик. М'ясо маринується в солоній воді три доби і потім велиться близько двох тижнів.

Ароматна смачна вирізка. М'ясо маринується в солоній воді три доби і потім велиться близько двох тижнів.

Копчене на вишневих дровах та листі Ціна вказана за упаковку ~300 гр

Ароматна смачна вирізка. М'ясо маринується в солоній воді три доби і потім велиться близько двох тижнів.

Ароматна баструма з яловичини – незамінна закуска до пива. Повністю сирокопчений продукт зі спеціями та перцем.

Ароматна баструма з яловичини – незамінна закуска до пива. Повністю сиров'ялений продукт зі спеціями та перцем.

М'ясо маринується дві доби у воді із сіллю. А потім додаються спеції, загортається у фольгу та запікається у печі.

Ароматна ковбаска запечена в печі зі свинячого ошийка, рубаного вручну, з часником, меленим чорним перцем та сіллю.

3 діб у солоній воді. Обсипається спеціями: базилік, перець горошок, перець мелений, суха гірчиця. Велиться близько 2 тижнів.

М'ясо оленя є делікатесом для мешканців більшості країн Європи. До того ж, оленина дуже корисна. У ній мало жирів, немає холестерину, але багато білка та вітамінів.


Ідеальні для горохового супчика, тушкованої капусти "шукрут" та просто під пиво.

Інгредієнти: найсмачніше сало та сіль. Коптиться на вишневих дровах близько 2 годин. Без ароматизаторів, барвників та консервантів!

Інгредієнти: дуже смачне сало, перець чорний мелений, часник. Загортається у фольгу і запікається у печі. Без ароматизаторів!

В'ялене та висушене м'ясо з баранини створене для любителів делікатесів з м'яса з натуральним складом.