Салат с киноа и щавелевой заправкой

Перепелині яйця – це натуральний вітамінний комплекс із унікальними властивостями. Вони багаті на вітаміни, незамінні мікроелементи та амінокислоти.

Вітамінна сила природи – трохи гостренькі, для пікантності страв. Збирається вночі, щоб свіжим потрапити на ваш стіл.

Соковиті стебла селери для шанувальників здорового харчування. Відмінне джерело клітковини та вітамінів для всієї родини.

Мікс з 3х пророщеного насіння: соковитого гороху, соняшника та пікантної редиски. Вітамінна сила природи – трохи гостренькі, для яскравих страв. Збирається вночі, щоб свіжим потрапити на ваш стіл.

Свіжий салат, з м'ясистим листям і хрустким стеблом, трохи пряного та солодкувато-горіхового смаку. ВАГА ОДИНИЦІ ВІД 400 ГР.

Найбільш високоякісна категорія, має винятковий смак свіжих оливок.

Дуже соковиті, гармонійного кисло-солодкого смаку.

Яблука сорту Симиренка, з саду Вінницької області, Немирівського району.

Соковиті та свіжі лимони. Найкорисніший фрукт із цитрусових. Лікарі-дієтологи радять щоранку починати зі склянки води з часточкою лимона.
ИНГРЕДИЕНТЫ:
- 50 г киноа (можно булгур)
- 60 г редиса
- 120 г стеблей сельдерея
- 40 г щавеля
- 1 кисло-сладкое зеленое яблоко
- 60 г листьев любимого салата (в идеале - корн)
- 6 перепелиных яиц
Для заправки:
- 60 г щавеля
- 5-6 ст. л. оливкового масла
- 1 ч. л. дижонской горчицы с зернами
- 2 ч. л. лимонного сока
- соль
ПОШАГОВЫЙ РЕЦЕПТ:
Шаг 1
Отварите киноа в подсоленной воде до готовности (10-12 минут). Отбросьте на сито. Полностью остудите.
Шаг 2
Яйца отварите, залейте холодной водой и очистите от скорлупы. Разрежьте пополам.
Шаг 3
Для заправки взбейте все ингредиенты в блендере до однородности. Посолите.
Шаг 4
Редис, сельдерей и яблоко (без семян) нарежьте тонкими ломтиками, щавель — полосками.
Шаг 5
Смешайте киноа, редис, сельдерей, щавель, яблоко и листья салата. Заправьте и добавьте яйца. Подавайте.