Салат с редькой "глаз дракона", фетой и микрогрином

Паростки горошку, соковиті, хрусткі - вітамінна сила живої природи! Збираються вночі, щоб свіжими потрапити на ваш стіл.

Проростки люцерни - найвітамінніші з усіх! Дуже тонкий смак! Збираються вночі, щоб свіжими потрапити на ваш стіл.

Вітамінна сила природи – трохи гостренькі, для пікантності страв. Збирається вночі, щоб свіжим потрапити на ваш стіл.

Сочевиця зелена має грибний чи горіховий аромат, зберігає форму під впливом температури. Хороша для салатів та гарнірів.
- 200 г пророщенной чечевицы
- 200 г феты
- 50 г пророщенной люцерны
- 50 г лука
- 50 г редиса
- 50 г горошка
- 4-5 ст/л подсолнечного масла
- 20 г тыквенных семечек
- 20 г подсолнечных семечек
- 1 цветная редька (арбузная)
Чечевицу смешать с фетой, добавить масло и вымешать до пастообразного состояния.
Редьку тонко нарезать.
Семечки слегка поджарить
В порционные тарелки выкладывать слоями диск редьки, немного сырной массы, микрогрин и снова чередовать слои.
Сверху присыпать семечками, взбрызнуть маслом и подавать к столу!
Красиво и очень вкусно!!!!