Салат с редькой "глаз дракона", фетой и микрогрином
Паростки горошку, соковиті, хрусткі - вітамінна сила живої природи! Збираються вночі, щоб свіжими потрапити на ваш стіл.
Проростки люцерни - найвітамінніші з усіх! Дуже тонкий смак! Збираються вночі, щоб свіжими потрапити на ваш стіл.
Вітамінна сила природи – трохи гостренькі, для пікантності страв. Збирається вночі, щоб свіжим потрапити на ваш стіл.
organic
Сочевиця зелена має грибний чи горіховий аромат, зберігає форму під впливом температури. Хороша для салатів та гарнірів.
- 200 г пророщенной чечевицы
- 200 г феты
- 50 г пророщенной люцерны
- 50 г лука
- 50 г редиса
- 50 г горошка
- 4-5 ст/л подсолнечного масла
- 20 г тыквенных семечек
- 20 г подсолнечных семечек
- 1 цветная редька (арбузная)
Чечевицу смешать с фетой, добавить масло и вымешать до пастообразного состояния.
Редьку тонко нарезать.
Семечки слегка поджарить
В порционные тарелки выкладывать слоями диск редьки, немного сырной массы, микрогрин и снова чередовать слои.
Сверху присыпать семечками, взбрызнуть маслом и подавать к столу!
Красиво и очень вкусно!!!!