Пряничные сердечки с шоколадом

Справжня ароматна домашня олія із вершків із коров'ячого молока, жирність вище 80%.

Перець додають у соуси, в заправку для салатів, в кефіри, кисляки, мацони, їм посипають різні страви, його додають у бульйон, тушковане м'ясо, маринади. Цілий перець кладуть у борщі, супи (під час варіння, а не в готову страву).

Імбир чи не найкорисніша пряність. Корінь має яскравий аромат та терпкий, гостро/солодкий смак. "Гаряча спеція"!

Високоживильний фермерський продукт з помаранчевими жовтками, що відрізняється відмінним смаком та корисними якостями. Чудовий варіант для сніданку. Можуть бути білі чи коричневі.
ИНГРЕДИЕНТЫ
шоколад черный – 120 г
шоколад белый – 120 г
масло сливочное для смазывания противней – 1 ст. л.
масло сливочное – 2 ст. л.
Для теста:
мед – 1/3 стакана
разрыхлитель – 1 ст. л.
мелкий коричневый сахар – 2/3 стакана
перец кайенский – щепотка
мука пшеничная – 3 и 1/2 стакана
гвоздика молотая – 0,5 ч. л.
яйцо – 1 шт
масло сливочное – 100 г
имбирь молотый – 1 ч. л. (или свежий тертый - 1/2 ч.л.)
Инструкции:
Приготовить тесто. Взбить масло с сахаром и яйцом. Добавить мед.
Всыпать в миску просеянную муку, разрыхлитель, имбирь, гвоздику и кайенский перец. Взбить тесто миксером.
На присыпанной мукой поверхности раскатать тесто в пласт толщиной 6 мм.
Разогреть духовку до 180°С. Смазать маслом два небольших противня. Выемкой вырезать из теста сердечки и переложить их на противни. Убрать в холодильник на 30 мин. Выпекать по очереди 8–10 мин. Остудить на решетке.
Растопить отдельно на водяной бане черный и белый шоколад.
Приятного!