Марлен ХАЛАЛЬ

Найціннішим вважається м'ясо молодого баранчика – у нього найніжніший смак та тонкий аромат.

Баранина м'якоть HALAL з бринзою для запікання

Баранина лопатка для запікання HALAL в сметаному вершковому соусі.


Ніжна, свіжа лопатка молодого баранчика.

Свіжа добірна баранина для найсмачнішої шурпи. На 3...4 порції: ошийок, м'якоть та кісточки для наваристого бульйону

Свіжа добірна баранина для справжнього узбецького плову на 2..3 порції: м'якоть молодого ягняти та реберця (50 на 50)

Прекрасна заміна шашлику – ароматні котлетки Люля-кебаб, загорнуті у тонкий вірменський лаваш із овочами гриль.

Свіжа ніжка молодого ягняти. Без специфічного запаху.


Бургер із баранини – це чудова альтернатива домашнім котлетам, а ще – чудовий гриль делікатес. Бургер, обсмажений на грилі, стане основою найсмачніших домашніх бургерів. Після виготовлення котлети заморожуються шоковою заморозкою.

Правильний курдючний жир, як обов'язковий інгредієнт множини середньоазіатських страв. У порції йде 250 г продукту.

Язик барана – це справжні маленькі ласощі. Крім ніжного смаку баранячий язик ще багатий на білки, яких постійно потребує людський організм.

Лаваш ідеальний для сніданку, з різними закусками, незамінний до шашлику, і найсмачніше доповнення до будь-якої страви.