Томатный Гаспаччо с крабом, печеным перцем и тартаром из клубники

15 минут
3 порции
Простое в приготовлении, оригинальное и очень летнее блюдо. На наш вкус, подойдет и для романтической встречи и для семейного ужина ;)
Купити Рожеві помідори домашні з Калинівка. / Помидоры розовые домашние из Калиновки
Рожеві помідори домашні з Калинівка. / Помидоры розовые домашние из Калиновки

Досить великі рожеві салатні помідори з добре збалансованою насолодою і м'якою ніжною м'якоттю.

750 гр 142.00 грн

3 отзыва

Купити Перець болгарський асорті / Перец болгарский ассорти
Перець болгарський асорті / Перец болгарский ассорти

Свіжий, соковитий і хрумкий перець має високий вміст вітаміну С. Його їдять у свіжому вигляді, і як інгредієнт різних страв.

950 гр 345.00 грн

1 отзыв

Купити М'ясо краба у власному соку, 2я фаланга / Мясо краба в собственном соку, 2я фаланга
240 гр 1250.00 грн

Купити Кінза від Валентини / Кинза от Валентины
Кінза від Валентини / Кинза от Валентины

Свіжа зелень кінзи з дуже насиченим, яскравим та пряним смаком. Відмінно доповнить страви з м'яса та овочів.

100 гр. 69.00 грн

1 отзыв

Купити Авокадо (Ізраїль) / Авокадо (Израиль)
Авокадо (Ізраїль) / Авокадо (Израиль)

Більшість вживають авокадо як овоч у салатах, супах та як закуску на тости. Ідеальний із морепродуктами.

1 шт. 110.00 грн

10 отзывов

Купити Соль морская (шефф)
Соль морская (шефф)

Морскую соль добывают естественным путем и по сравнению с обычной, в ней присутствует значительно большее количество минералов, в том числе очень важный для нашего региона Йод.

25 гр 8.00 грн

Купити Лимон / Лимон
Лимон / Лимон

Соковиті та свіжі лимони. Найкорисніший фрукт із цитрусових. Лікарі-дієтологи радять щоранку починати зі склянки води з часточкою лимона.

400 гр. 68.00 грн

Купити Оливкова олія першого віджиму, extra virgin / Масло Оливковое первого отжима, extra virgin
Оливкова олія першого віджиму, extra virgin / Масло Оливковое первого отжима, extra virgin

Найбільш високоякісна категорія, має винятковий смак свіжих оливок.

1 литр 590.00 грн

2 отзыва

ИНГРЕДИЕНТЫ:

  • 300 г розовых томатов (очистить от шкурки)

  • 50 г запеченного болгарского перца

  • 50 г авокадо

  • 50 г мяса камчатского краба

  • 50 г клубники

  • 2 ст.л оливкового масла

  • веточка кинзы

  • 1 ч.л. свежевыжатого лимонного сока

  • соль, перец - по вкусу

ПРИГОТОВЛЕНИЕ:

  • ​Томаты залейте в глубокой кастрюле кипятком и оставьте под крышкой на пару минут. Слейте воду и положите в ледяную баню. За счет резкой смены температур кожица помидор легко очистится.  

  • Очищенные томаты измельчите в блендере, посолите, поперчите и добавьте лимонный сок.

  • Запеченный перец и авокадо очистите от кожуры и семян и нарежьте кубиками. Клубнику также нарежьте кубиками и смешайте с рубленой кинзой.

  • На дно тарелки выложите перец, авокадо, клубнику и краба. Вокруг налейте томатный соус, украсьте веточкой кинзы.

Приятного!