Пряный облепиховый чай

Красиві яскраво-жовтогарячі ягоди обліпихи з гіркувато-кислим смаком, що йде після заморозки, зібрані вручну.

Свіжі, соковиті, солодкі... апельсини привозять щовівторка, а в п'ятницю вони вже у вашому холодильнику:)

Схожий на соковитий лимон, але на смак менш кислий, а шкірка ніжніша. Багатий на вітаміни!

Свіжі та ароматні плоди айви з характерним терпким із кислинкою смаком. Особливо гарні для приготування варення та компотів.

Ароматная и освежающая зелень мяты для приготовления домашних десертов, выпечки и прохладительных напитков.

Дуже солодкі, без кислинки, яблучка із домашнього саду. Для дерев використовують натуральні добрива
Ингредиенты:
- облепиха 200 г
- вода 700 мл
- апельсин ½ шт
- лайма ½ шт
- тростниковый сахар 3 ст. л
- палочка корицы 1 шт
- гвоздика по вкусу
- свежая мята (по желанию)
- долька яблока или айвы (по желанию)
Облепиху хорошо промыть и варить на среднем огне в течение пяти минут.
Ягоды слегка раздавить толкушкой, добавить нарезанные кружками апельсин и лайм, сахар, корицу, свежую мяту и гвоздику.
Дать настояться еще пять минут.
Пить горячим.