Тыквенные оладьи

Особливе поєднання смаку та ароматів квітів липи, шипшини, кульбаби, з ніжними нотами шавлії та чебрецю та чудовим суничним присмаком.

Корисні натуральні яйця молоденьких курочок, без технологічних добавок, мають велику енергетичну цінність. Підходять для харчування дітей.

Борошно кукурудзяне - цінний дієтичний продукт, що має багато корисних властивостей і цілющого впливу на організм людини. Кукурудзяне борошно високо цінується не лише пекарями та кулінарами, а й дієтологами, косметологами та навіть рибалками.

Йогурт з екологічно чистого молока з текстурою "французького йогурту" - легкий, що трохи тягнеться.
Инструкция:
Ингредиенты
Тыква - 400 гр.
Масло сливочное - 30 гр.
Яйца - 3 шт.
Соль
Сахар 2 ч. л.
Кукурузная мука - 1,5 ст. (или сколько возьмет тесто)
Йогурт без добавок - 2 ст. л.
Мед для подачи
Тыкву очистить от семян, сердцевины и кожуры, натереть на мелкой терке. Из полученной массы выжать сок и добавить яйца, йогурт, сахар, щепотку соли, постепенно вводить муку пока тесто не станет напоминать обычное тесто для оладий.
Жарим оладьи на небольшом количестве подсолнечного масла с обеих сторон до готовности или запекаем в духовке. Подавать теплыми с ароматным медом.