Наші трави

Добірні гілочки розмарину у поєднанні з оливковою олією Extra Virgin класу доповнять страву яскравим ароматом. Рекомендації додавати до рибних страв, запечених овочів

Пекельний перець Чилі пом'якшений ноткою запашного перцю з оливковою олією Extra Virgin класу надасть страві пікантності Рекомендовано додавати до салату, запечених овочів, м'яса.

Класика ароматного чебрецю у поєднанні з плодами коріандру в оливковій олії Extra Virgin класу надасть страві особливого смаку. Рекомендовано до зелених салатів, свіжих чи запечених овочів.

Цитрусовий аромат поєднаний з м'ятою в оливковій олії Extra Virgin класу надасть блюду чарівності. Рекомендується додавати до салатів, готових запечених страв.

Наша авторська оливкова олія "Копчена" пов'язана з гілочками фруктових дерев. На домашній сковороді доповнить блюдо з м'яса, риби або овочів копченим ароматом, як на мангалі.