Правильный яблочно-грушевый компот

Яблука «Гренні Сміт» яскравого зеленого кольору, з дуже щільною м'якоттю, приємного кислого освіжаючого смаку. Ідеальні для випікання.

Дуже соковиті, гармонійного кисло-солодкого смаку.

Груша "Бере" з великими плодами, гладкою сухою та блискучою шкіркою та соковитою, білою та густою м'якоттю. Домашній продукт!

Соковиті та свіжі лимони. Найкорисніший фрукт із цитрусових. Лікарі-дієтологи радять щоранку починати зі склянки води з часточкою лимона.
ИНГРЕДИЕНТЫ:
3 больших яблока
3 крепкие груши
1 стакан сахара
сок половины лимона
ИНСТРУКЦИИ:
Очистите яблоки и груши, вырежьте сердцевину. Очистки положите в кастрюлю, залейте 2 л воды и доведите до кипения. Варите на медленном огне под крышкой 20 мин.
Очищенные фрукты нарежьте ломтиками и сбрызните лимоном.
Процедите отвар в другую кастрюлю, добавьте сахар и доведите до кипения, варите 10 мин. Положите в сироп фрукты и варите до мягкости, 10 мин. Снимите кастрюлю с огня и остудите компот под крышкой.
Приятного!