Правильный яблочно-грушевый компот

1 час
1 л
Иногда для приготовления привычного яблочно-грушевого компота нужно знать несколько хитростей, чтобы он получился идеальным. Мы знаем, КАК сварить самый вкусный правильный компот ;) делимся рецептом с вами!
Купити Яблука Гренні Сміт / Яблоки Гренни Смит
Яблука Гренні Сміт / Яблоки Гренни Смит

Яблука «Гренні Сміт» яскравого зеленого кольору, з дуже щільною м'якоттю, приємного кислого освіжаючого смаку. Ідеальні для випікання.

600 гр 144.00 грн

Купити Яблука сорту Муцу (mutsu) / Яблоки сорта Муцу (mutsu)
Яблука сорту Муцу (mutsu) / Яблоки сорта Муцу (mutsu)

Дуже соковиті, гармонійного кисло-солодкого смаку.

600 гр 75.00 грн

1 отзыв

Купити Груша, сорт "Бере" / Груша, сорт "Бере"
Груша, сорт "Бере" / Груша, сорт "Бере"

Груша "Бере" з великими плодами, гладкою сухою та блискучою шкіркою та соковитою, білою та густою м'якоттю. Домашній продукт!

600 гр 132.00 грн

Купити Лимон / Лимон
Лимон / Лимон

Соковиті та свіжі лимони. Найкорисніший фрукт із цитрусових. Лікарі-дієтологи радять щоранку починати зі склянки води з часточкою лимона.

400 гр. 68.00 грн

ИНГРЕДИЕНТЫ:

  • 3 больших яблока

  • 3 крепкие груши

  • 1 стакан сахара

  • сок половины лимона


ИНСТРУКЦИИ:

  1. Очистите яблоки и груши, вырежьте сердцевину. Очистки положите в кастрюлю, залейте 2 л воды и доведите до кипения. Варите на медленном огне под крышкой 20 мин.

  2. Очищенные фрукты нарежьте ломтиками и сбрызните лимоном.

  3. Процедите отвар в другую кастрюлю, добавьте сахар и доведите до кипения, варите 10 мин. Положите в сироп фрукты и варите до мягкости, 10 мин. Снимите кастрюлю с огня и остудите компот под крышкой.


Приятного!